Ons team bestaat uit vier gedreven medewerkers. Patty Lou, Niels, Mandy en Cees zijn met hart en ziel betrokken uitvaartbegeleiders.

 • Patty Lou Leenheer
  Patty Lou Leenheer Uitvaartbegeleider

  Patty Lou Leenheer is eindverantwoordelijke en brengt de uitvaartmogelijkheden op verschillende manieren naar voren. “Ik merk dat mensen goed geïnformeerd willen worden, het contact met de mensen is essentieel. Vaak weten mensen beter wat ze willen dan ze zelf denken en dat naar boven halen en met hen samen laten samen komen tot een mooi afscheid, daar gaat het om. We organiseren individuele voorbesprekingen en lezingen, bijeenkomsten en herdenkingen. Ook verzorgen we columns in de krant en natuurlijk informeren we ook via social media.

 • Mandy Wanmaker
  Mandy Wanmaker Uitvaartbegeleider

  Mandy Wanmaker begeleidt uitvaarten en is daarnaast de organiserende spil bij Memoria Uitvaartzorg. Zij regelt veel van de bijkomende werkzaamheden: vooraf, tijdens en ook na de uitvaart. “Mensen vragen zich vaak af of het raar is om bij leven al met de dood bezig te zijn. Wij vinden dat niet vreemd. We hebben geregeld voorgesprekken met families om over de uitvaartwensen te praten. Evengoed zijn wij er om vragen te beantwoorden na de uitvaart. Bijvoorbeeld over het omgaan met het verlies of hulp bij de administratieve afwikkeling.”

 • Niels Bakker
  Niels Bakker Uitvaartverzorger

  Ook uitvaartverzorger Niels Bakker versterkt het team op zijn eigen manier. Jong, maar zeer ervaren houdt hij van klasse en stijl “Ik vind het een uitdaging als men verwachtingen koestert die niet zozeer gangbaar zijn. De uitvaart ook dan tot een passend geheel brengen, dat geeft voldoening. Alles moet kloppen, tot in detail.”

 • Cees Hensen
  Cees Hensen Uitvaartbegeleider

  Cees Hensen beschikt over jarenlange ervaring in het vak. De wensen van de familie zijn voor hem altijd doorslaggevend. “Voor mij geldt dat iedere uitvaart met zorg en aandacht samengesteld en uitgevoerd wordt. Daarbij vind ik het belangrijk om oog te houden voor kwaliteit, door je hoe dan ook in te zetten voor een ander. Inleving en belangstelling horen daar als vanzelfsprekend bij. Luisteren, eervol en oprecht werken, daar is bij Memoria nog alle ruimte voor. Een afscheid is geen nummer.”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt