Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare.
We leveren maatwerk in huiselijke sfeer.
Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee.

Patty-Lou Leenheer:

De dood is geen taboe meer en de verwerking daarvan wordt steeds eigentijdser. Mensen kunnen nu veel beter benoemen wat ze zelf willen. Wij hebben onze dienstverlening daarop aangepast. De ervaringen van lokale en kleine uitvaartondernemingen uit het hele land zijn in het concept van Memoria Uitvaartzorg verwerkt. Mensen willen geen uitvaart meer in een kille sfeer door mensen die ver van ze af staan. Men zoekt toegankelijke en betrokken mensen die hun diensten leveren in een prettige, huiselijke sfeer met oog voor detail en zicht op kosten.

Vanaf een eerste gesprek hebben wij aandacht voor u. We zijn altijd nabij, dag en nacht bereikbaar. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering.

Oprecht, luisterend & respectvol. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden. We denken graag buiten ‘het doosje’, want niemand is immers gelijk. Daarbij kunnen we u ook vooraf informeren hoe u de gewenste uitvaart kunt bekostigen.

Om uw nabestaanden in een tijd van intens verdriet niet met financiële zorgen achter te laten.

Een afscheidscentrum is een hulpmiddel bij de uitvaart, maar hoeft zeker niet het middelpunt van de uitvaart te zijn. “Tegenwoordig wil men vaak dat een dierbare in de eigen woning wordt opgebaard, zodat men diegene zo lang mogelijk bij zich kan houden.”

De service van Memoria Uitvaartzorg (voorheen Uitvaartverzorging Van Eerden) is hierop ingericht, maar desondanks is ook het uitvaartcentrum in een nieuw jasje gehesen. “Wanneer mensen ervoor kiezen om een uitvaart of een opbaring in ons centrum te doen, dan moet dat ook de sfeer uitstralen die je thuis gewend bent.”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt