Voor rouwdrukwerk zijn er veel inspirerende mogelijkheden. Van een rouwkaart tot een persoonlijke brief of een reproductie van een ansicht. Maar natuurlijk zijn er ook de rouwadvertentie en een eventuele dankbetuigingen. Voor u geven wij vorm en inhoud aan de boodschap.

Rouwbrief, rouwkaart of annonce
We zorgen voor een specifieke uitstraling. Met foto’s, geliefde kleuren en sprekende teksten – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Van klassiek tot alternatief, kerkelijk, ingetogen of flamboyant. Wij maken bijvoorbeeld geregeld kleine kaartjes die uitgedeeld kunnen worden na de afscheidsplechtigheid. Ook als het om bijzondere verzoeken gaat, of als de familie bijvoorbeeld een andere taal spreekt: u kunt bij ons terecht.

√ Memoria Uitvaartzorg besteedt tijd en aandacht aan het rouwdrukwerk.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over ons rouwdrukwerk.

Uitvaartteksten voor het rouwdrukwerk
We hebben voor u een aantal voorbeeldteksten verzameld die tot inspiratie kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een rouwbrief, -kaart of een -advertentie. Klik op de titel om het tekstbestand (in Word) te downloaden.

Rouwteksten, algemeen

Download

Bijzondere tekstregels

Download

Dankbaar

Download

Verdrietig

Download

Onverwacht

Download

Lieve, zorgzame, dierbare

Download

Citaten

Download

Religieuze teksten

Download

Psalmen en gezangen

Download

Heilig Sacrament

Download

Na ziekte

Download

Na een ongeval

Download

Na zelfdoding

Download

Vermelding officiële onderscheidingen

Download

Online gedenkplaats

Wij bieden u ook een platform om uw dierbare online te gedenken. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen.

Zo kunt u waardevolle herinneringen online verzamelen, persoonlijke en dierbare herinneringen. Dat geldt niet alleen voor directe familieleden, maar ook voor verre vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Samen herdenkt u uw dierbare, waaraan ieder zijn of haar eigen invulling kan geven. Daarmee is online gedenken een bijzonder en eigentijds eerbetoon.

De bijdragen die worden verzameld, blijven enkele maanden online en kunnen daarna in een album worden geplaatst: om altijd door te kunnen bladeren.

Wilt u meer weten over deze manier van gedenken? Neem contact op met ons.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt