Uitvaartverzekering

Veel Nederlanders hebben een uitvaartverzekering. De ervaring leert echter dat in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering. Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u exact verzekeren wat later van pas komt. Wij kunnen samen met u eventueel bestaande polissen en overeenkomsten checken.

In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Klik HIER voor meer informatie.

Wilt u persoonlijk contact, bel dan Memoria Uitvaartzorg tel. 0251 – 254 135 of mail. Wij informeren u graag verder.

Stichting Voorzorg

logo-voorzorgDe Stichting Voorzorg zet zich in voor het garanderen van een stijlvol uitgevoerde uitvaart tegen een vastgesteld en billijk tarief. De Stichting Voorzorg heeft daarvoor een overeenkomst met Memoria Uitvaartzorg, die al vele jaren de uitvaarten van de deelnemers naar volle tevredenheid verzorgt.

U kunt deelnemer worden van de Stichting Voorzorg, wat te beschouwen is als een lidmaatschap bij Memoria Uitvaartzorg. De kosten van het deelnemerschap, voor het hele gezin, bestaan uit een éénmalige storting van slechts € 11,50.

Wanneer Memoria Uitvaartzorg bij overlijden de uitvaart mag verzorgen, wordt er een korting gegeven, deze is momenteel € 125,00. Dit geldt voor de deelnemer, zijn of haar partner en eventuele inwonende kinderen. Na overlijden kan het deelnemerschap kosteloos worden overgeschreven op een nabestaande die ook weer van de korting gebruik kan maken.

Als u zich als deelnemer wilt aanmelden, verzoeken wij u de onderstaande aanmeldingskaart ingevuld en ondertekend op te sturen in een envelop (postzegel niet nodig) aan:
Stichting Voorzorg, Antwoordnummer 171, 1200 VB Hilversum.

Download hier de aanmeldingskaart.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt