Een dienst bij Afscheidscentrum Memoria en cremeren bij Westerhout

Een afscheid van een dierbare hoeft niet in de aula van een crematorium plaats te vinden. In de aula van Afscheidscentrum Memoria bieden we nabestaanden de gelegenheid een persoonlijk en intiem afscheid rondom het laatste afscheid te creëren. Na een afscheid of ceremonie wordt de overledene naar crematorium Westerhout gebracht waar de feitelijke crematie zal plaatsvinden.

Speciaal voor deze manier van afscheid nemen, hebben we een dienstenpakket* ontwikkeld. Deze omvat de volgende diensten:

  • Een afscheidsdienst in Afscheidscentrum Memoria van 60 minuten met gebruik van de muziekinstallatie en 60 minuten gebruik aula voor een condoleance na de dienst (excl. consumpties)
  • Het rouwvervoer naar crematorium Westerhout in een zilvergrijze of zwarte rouwauto (maximaal 1 uur)
  • De crematie van de overledene
  • Het afgeven van de as aan de nabestaanden of uitvaartverzorger 1 maand na de uitvaart

De kosten hiervoor bedragen: € 1.195,-

* Meerkosten zijn van toepassing voor het verzorgen van de uitvaart en alle door u te maken persoonlijke keuzes hieromtrent. Iedere uitvaartlocatie en -onderneming heeft hiervoor geldende tarieven. Mocht u willen weten welke prijzen Memoria Uitvaartzorg in rekening zal brengen, neemt u gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak. Ongeacht waar u bent verzekerd kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen.

Neem gerust een kijkje in de aula via het filmpje of kom langs. De inrichting van de aula is intiem en toch ruimtelijk genoeg om tot 100 mensen een plek te bieden voor een formeel afscheid.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Niet leesbaar? Klik om de tekst te veranderen. captcha txt